ASUS BE27ACSBK 27" 5MS 2K 2560x1440 HDMI/DP/TYPE-C MULTIMEDYA PIVOT SİYAH IPS LED MONITOR

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

 

ASUS ŞİMDİ ADOBE CREATIVE CLOUD İLE BİRLİKTE

Kampanya Detayları: Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi almak için https://www.asus.com/tr/content/asus-offers-adobe-creative-cloud/ adresini ziyaret edebilirsiniz.


BE27ACSBK

ASUS BE27ACSBK Webcam Monitör - 27 inç, 2560x1440 WQHD, IPS, Çerçevesiz, Full HD Webcam, Çoklu Mikrofon, AI Gürültü Engelleme, Zoom Sertifikası, Otomatik Yüz Pozlama, USB-C, Stereo Hoparlörler, Ayarlanabilir Yükseklik, Ergonomik Tasarım, HDMI, Eye Care, Düşük Mavi Işık, Flicker Free, Duvara Monte Edilebilir

  • Video konferans ve evden eğitim için entegre Full HD webcam, çoklu mikrofon sistemi ve stereo hoparlörler
  • Geniş görüş açısı sunan 27 inç WQHD (2560x1440) çerçevesiz IPS panel
  • ASUS AI Gürültü Engelleyici mikrofon ile kristal netliğinde sesli iletişim
  • Zoom Sertifikalı monitör, kusursuz iletişim garantisi sunmak için kapsamlı testlerden ver incelemelerden geçirildi
  • Microsoft® Teams, Cisco Webex™ ve Google Meet™ gibi popüler video konferans uygulamalarıyla uyumludur

BE27ACSBK


ASUS Webcam Monitör

Eksiksiz Video Konferans Çözümü

ASUS BE27ACSBK, video konferans veya canlı yayınlar için tasarlanan Zoom® Sertifikalı WQHD (2560X1440) bir monitördür ve entegre FHD 2MP webcam, çoklu mikrofon sistemi ve stereo hoparlörlere sahiptir. 27 inç’lik IPS paneli geniş izleme açıları ve inanılmaz pürüzsüzlükte görseller sunarken AI Gürültü Engelleyici mikrofonu çevrim içi sesli iletişimi geliştirmek için arka plan gürültüsünü ortadan kaldırıyor. Ayrıca öne dönük stereo hoparlörler, katılımcıları açık ve net şekilde duyabilmeniz için güçlü sesler sunuyor. 
BE27ACSBK, bir dizi video konferans yazılımıyla uyumludur ve mikrofonu susturmak veya çağrılara yanıt vermek için kısayol düğmeleri barındırır. Eğme, eksende dönme, dik çevirme ve yükseklik ayarı sunan ergonomik stant her ortamda rahat izleme deneyimi salıyor.

BE27ACSBK


Kullanım Alanları

  • UZAKTAN ÇALIŞMA ORTAMI
  • KAMU MERKEZLERİ / BANKA / GÜMRÜK
  • EVDE EĞİTİM
  • TELESAĞLIK TESİSLERİ

BE27ACSBK


Entegre FHD webcam ile zahmetsiz video yayını

Entegre 2MP Full HD webcam, video konferans ve canlı yayın yapmak için hazırdır. 315° derece döndürülebilen ve her yönde 10° derece eğilebilen kamera ile sisteminiz konumu fark etmeksizin sürekli görüntüde kalırsınız. Aynı zamanda kameranın üzerinde gizliliğinizi korumak için açılır kapanır kapak da bulunmaktadır.

BE27ACSBK


Otomatik Yüz Pozlama

Webcam’e entegre edilen teknoloji yüzünüzü otomatik olarak algılar ve arka plandan öne çıkması ve parlak olması için görüntüde düzenleme yapar.

BE27ACSBK


AI Gürültü Engelleyici Mikrofon

Dâhili ASUS AI Gürültü Engelleyici Mikrofon, iletişimi geliştirmek için yapay zekânın gücünden faydalanıyor. Yapay zekâ ile geliştirilmiş profillerle dolu olan bir işlemci 500 milyonda fazla türde arka plan gürültüsünü azaltırken kullanıcının sesini koruyor ve bu sayede kristal netliğinde sesli iletişimin tadını çıkarabiliyorsunuz. 
AI Gürültü Engelleme teknolojisini deneyimlemek için cihazınızın sesini açın ve oynat düğmesine basın.

BE27ACSBK


Büyük Video Konferans Yazılımlarıyla Uyumlu

ASUS BE27ACSBK Zoom Sertifikalı monitör, kusursuz iletişim garantisi sunmak için kapsamlı testlerden ve incelemelerden geçirildi. Dâhili kamera, mikrofon ve hoparlör donanımı, Zoom Rooms işlevselliği için test edildi. Hem video hem de ses performansında yüksek standartları karşıladı. Ayrıca BE27ACSBK; Microsoft® Teams, Cisco Webex™ ve Google Meet™ gibi popüler video konferans uygulamalarıyla uyumludur.

BE27ACSBK


Video Konferans için Kısa Yollar*

Ön panelde bulunan düğmeler ses ayarlamayı, mikrofonu susturmayı veya çağrıyı sonlandırmayı kolaylaştırıyor. 
*Kısayol desteği video konferans yazılımına bağlıdır. Daha detaylı bilgi için lütfen SSS'e bakınız.

  • Ses Artır / Azalt
  • Mikrofon Açık / Kapalı
  • Gelen Skype Çağrısını Karşıla
  • AI Mikrofon Kısayol tuşu
  • 5 Yönlü Navigasyon Düğmesi
  • Güç Düğmesi

BE27ACSBK


Her Şeyi Yapabilen USB-C

Bir dâhili USB-C® portu; yüksek hızlı veri aktarımları, DisplayPort bağlantısı ve tek bir USB-C kablosu üzerinden cihazları şarj etmek için 80 watt’lık güç dağıtımı sağlar. Monitör ayrıca USB merkezi olarak da kullanılabilir: USB Type-A portuna bağlı olan herhangi bir cihaz, diğer USB portlarına bağlı olan çevre birimlerine erişim sağlayabilir.

BE27ACSBK


Kapsamlı Bağlantılar

ASUS BE27ACSBK, USB-C portunun yanında DisplayPort™ giriş ve çıkışı ve dört adet USB 3.2 Gen1 aşağı akış portuna sahiptir. Bu sayede çok çeşitli PC, laptop, konsol, medya kutusu, klavye ve fare ile uyumludur. Ayrıca, kulaklık jak girişi için geçişli porta sahiptir.

BE27ACSBK


Ergonomik Tasarım

Esnek eğme, eksende döndürme, dik çevirme ve yükseklik ayarı en rahat izleme pozisyonunu bulmayı kolaylaştırıyor. Ekran ayrıca Portre yönünü kullanım için 90° dikey olarak döndürülebiliyor, bu da uzun dokümanlar, kodlar veya web sitelerinde gezerken harika bir fayda sağlıyor.

BE27ACSBK


Gözlerinizi ASUS Eye Care teknolojisiyle koruyun

Mavi Işık Filtresi Seviyesi

İzleme rahatlığı ve gözlerinizi zararlı mavi ışıktan korumak için ekran menüsü aracılığıyla erişilebilen dört adet mavi ışık filtresi ayarı sunar.

BE27ACSBK


ASUS Flicker-free teknolojisi

Yorgun gözlere veda etmenin zamanı geldi. Flicker-Free teknolojisi ekranda oluşan titremenin düşürülmesine yardımcı oluyor, bu da size uzun film seanslarında daha fazla rahatlık sağlıyor. BE27ACSBK, ekran başında uzun süre geçirdiğinizde göz yorgunluğunu ve baş ağrısını en az indirmek için tasarlandı.

BE27ACSBK


Mini PC Montajı Alandan Tasarruf Eden Tasarım

ASUS BE27ACSBK, duvara veya montaj koluna asmak için VESA uyumluluğuna sahiptir Opsiyonel ASUS MKT02 montaj kiti, ortamdaki gereksiz kablo kalabalığını azaltmak için ekranın arkasına mini PC bağlayabilmenize olanak tanıyor.

BE27ACSBK


Doğaya Önem Verir

Sürdürülebilir bir gelecek yaratmaya kendini adayan ASUS, ürünlerinin kullanım ömürlerinin her aşamasında çevresel gerekliliklere uyumlu olmasını sağlıyor. Cıvasız LED arka aydınlatmalı panel ile ASUS BE27ACSBK, uzun vadede masrafları azaltmaya yardımcı olmak için enerji verimliliğine sahiptir ve Energy Star®, TCO Sertifikası ve EPEAT™(*) gibi en son çevresel standartları karşılar. 
*Geçerli olan yerlerde EPEAT kayıtlıdır. EPEAT kaydı ülkeye göre değişiklik gösterir. Ülkeye göre kayıt durumuna bakmak için www.epeat.net adresini ziyaret edin.

BE27ACSBK


ASUS Türkiye Garantili Ürün

Bu ürün ASUS Türkiye Garantisi altındadır.
Garanti kapsamındaki ürünlerde Asus yetkili servislerinden ücretsiz hizmet alabilirsiniz. Garantili ürünlerinizi anlaşmalı kargo firması ile göndermeniz halinde servise gidiş geliş kargo ücretleri ASUS tarafından karşılanır.
Yetkili servise ürün göndermek için qr.asus.com/tamir sitesini, detaylı bilgiler için destek.asus.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz

Boyut 27 inç
Tepki Süresi 5 ms
HDMI Var
DVI Yok
VGA Yok
Display Var
Gaming Ürün Evet
Dahili Hoparlör Var
Vesa Var
Dokunmatik Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.