ASUS AMD PHOENIX 4GB GDDR5 128Bit DVI/HDMI/DP 16X PH-RX550-4G-EVO

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

 

Asus Phoenix PH-RX550-4G-EVO Radeon RX 550 4GB GDDR5 128Bit DX12 Gaming 

Asus Phoenix Radeon RX 550 4GB GDDR5ASUS Phoenix Radeon RX 550 4GB GDDR5, kompakt pc'lere kararlı performans sunmak için tasarlandı. Yeni tasarımıyla önceki RX550'lere göre %10 daha yüksek saat hızı (1183 Mhz)

  • IP5X standardında toz geçirmezlik ile parçacık girmesi engelleniyor ve daha yüksek dayanıklılık elde ediliyor.
  • Çift rulmanlı fan tasarımı, kaymalı yataklı tasarımlara göre iki kat daha uzun süre dayanıyor.
  • Auto-Extreme Teknolojisi, güvenilirliği artırmak için otomasyondan yararlanıyor.
  • Kompakt tasarım sayesinde uyumluluk artıyor.
  • AMD Radeon FreeSync, FreeSync monitörler ile takılma ve yırtılma olmayan bir oyun deneyimi sunar.
  • 144-Saatlik Onay Programı, en yeni oyunlara uyum sağlandığından emin olmak için kartları bir dizi zorlu testten geçiriyor.

Güç İçindePhoenix grafik kartları, küçük kasalara geniş bir uyumluluk yelpazesi sunan kompakt bir tasarım ile mümkün olduğunca yüksek performans sunar. Sınırlı alanda etkili bir soğutma sistemine sahip olan Phoenix Radeon RX 550, çift rulmanlı fanlar ve IP5X toz direncine sahiptir. İster eski bir kartı yükseltin ister ilk oyuncu sisteminizi oluşturun, Phoenix en yeni nesil performansı sunan güçlü bir çözüm olacaktır.

Kompakt Tasarım, Uyumlu ParçalarPhoenix, kasa uyumluluğunu en üst düzeye çıkaran kompakt bir tasarıma sahiptir.

 

Çift Rulmanlı Fanlar - 2 Kat Uzun ÖmürFarklı yatak biçimlerinin kendilerine özgü artı ve eksileri vardır. Çift rulmanlı yataklar kaymalı yataklı tasarıma göre iki kat daha uzun ömürlüdür.

 

IP5X Toz Direnci - Kartınızı Temiz TutunFanların bir numaralı düşmanı tozdur. Kanatları temizlemek kolay olsa da içeri giren tozu almak için yuvayı yerinden çıkarmak basit bir iş değildir. IP5X sertifikalı, toz geçirmez, yüksek kaliteli fanlara sahip olan Phoenix ile zaman içinde performans düşüşü için endişelenmenize gerek yok.

 

Auto−Extreme Teknolojisi - Hassas Otomatik ÜretimAuto-Extreme Teknolojisi, endüstride yeni standartlar belirleyen ve tüm lehim işlemlerinin tek seferde yapılmasını sağlayan bir otomatik üretim sürecidir. Bu süreç, bileşenler üzerindeki termal zorlanmayı azaltıyor ve güçlü temizlik kimyasallarının kullanılmasını önlüyor. Sonuçta doğaya daha az etki eden, üretimde güç tüketimini azaltan, daha güvenilir bir ürün ortaya çıkıyor.

 

144−Saatlik Onay Programı“Kapsamlı” demek yeterli olmayabilir
Her kart, piyasaya sürülmeden önce sıkı performans ve güvenilirlik testlerinden geçmek zorunda. Performans ve stres testlerimiz, Fortnite, League of Legends, Overwatch ve PlayerUnknown's Battlegrounds gibi liste başı oyunlarla gerçekleştiriliyor. Kartların sınırları zorlandığında dahi düzgün çalıştığından emin olmak için 144 saatlik kararlılık testleri ve bir dizi 3DMark testinden oluşan güvenilirlik denemeleri yapıyoruz.

 

AMD Radeon FreeSync - Sizi İçine Çeken Oyun DinamikleriTakılma ve yırtılmasız oyunları, birçok ASUS monitörde bulunan AMD Radeon FreeSync Premium Pro teknolojisiyle deneyimleyin.

 

AMD Radeon Anti-LagHer kare ve tıklamanın önemli olduğu zamanlarda AMD Radeon Anti-Lag, oyuncular ve rekabetçi eSpor oyuncuları için en önemli araçtır ve sahip olunması gereken bir özelliktir. Radeon Anti-Lag, bir tuşa basmakla veya fareyi hareket ettirmekle bir oyuncunun arasındaki süreyi en aza indirerek ve bu cevabın ekranda görünmesini sağlar.

 

Akıllı Keskinleştirme TeknolojisiRadeon Görüntü Keskinleştirme (RIS), en az performans etkisi ile canlı görünen görseller sunmak ve ayrıntıları akıllıca geliştirmek için tasarlanmış kontrast uyumlu bir keskinleştirme algoritmasıdır.

 

FidelityFXFidelityFX, ek yükü azaltmak ve GPU'nuza uygun visseral deneyimleri serbest bırakmak için birden fazla efekti otomatik olarak daha az gölgelendirici geçişine daraltan yüksek kaliteli bir işlem sonrası oluşan efekt koleksiyonudur.

 

Radeon BoostYüksek Kare Hızlarına kaliteyi etkilemeden ulaşmak için çözünürlüğü dinamik olarak düşürerek oyunlarınızda performans artışı sağlayın.

 

Tamsayı Ekran ÖlçeklemesiTamsayı Ekran Ölçeklemesi ile klasik oyunların nostaljisini modern yüksek çözünürlüklü ekranlarda yeniden yaşayın. IDS, net bir görsel deneyim sağlamak için her pikseli dört (veya daha fazla) kat kadar yükseltir.

 

GPU Tweak II ile Takip Et ve AyarlaASUS GPU Tweak II aracı, ekran kartı performans ayarını bir üst seviyeye taşıyor. Bu araç; GPU çekirdek saat hızları, bellek frekansı, voltaj ayarları gibi birçok kritik ayarı yapmanızı ve özelleştirilebilir bir arayüz üzerinden her şeyi gerçek zamanlı olarak takip etmenizi mümkün kılıyor. Kartınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak çok sayıda özellik arasında gelişmiş fan kontrolü de bulunuyor.

 

XSplit - Üst Düzey YayıncılıkXSplit; oyun içi not ekleme ve diğer gelişmiş özelliklerle üst düzey bir yayıncılık deneyimi sunuyor. Belirli ASUS ekran kartlarını satın alınca verilen ücretsiz lisansın tadını çıkarın. İnternette görüşürüz!

 

wtfast - Gecikmesiz Oyun KeyfiGecikme, bekleme ve kayıp paketlerin olmadığı bir oyun deneyimi yaşamanıza yardımcı olmak için wtfast ile iş birliği yaptık. 6 aylık wtfast Gamers Private Network üyeliğiyle daha akıcı bir çevrim içi oyun deneyimi için düşük ping'lerin keyfini sürün. Bir ASUS ekran kartı satın alın ve beklemekten kurtulun!

 

Quantumcloud - GPU'nun Gücüyle Kâr EdinQuantumcloud boşta duran GPU'nuzu çalıştırarak zahmetsizce ekstra para kazanmanızı sağlayan basit ve güvenli bir hizmettir. Kullanımı kolay bir uygulamayla bilgisayarınız bulut tabanlı uygulamaların çalışmasına yardımcı olur, bu süreçte de para kazandırır. Kazandıklarınız otomatik olarak WeChat veya PayPal hesabınıza aktarılır ve Quantumcloud internette hiçbir kişisel verinizi saklamadığından gizliliğiniz de bozulmaz. Şimdi para kazanmaya başlayın!

 

AMD Radeon Yazılımı Adrenalin 2020 SürümüKararlı Yazılım
En yeni Radeon Yazılımı Adrenalin 2020 Sürümü, yeni oyun sürümleri ve son derece özelleştirilebilir bir oyun deneyimi için optimize edilmiş en yeni sürücülerle ekran kartınızın potansiyelini tamamen ortaya koyuyor.

 

 

 
Teknik Özellikler
Grafik İşlemciAMD Radeon RX 550
OpenGLOpenGL 4.5
Video BelleğiGDDR5 4GB
Saat Hızı1183 MHz
Akış İşlemcileri512
Bellek Hızı6000 MHz
Bellek Arayüzü128-bit
Dijital Maks. Çözünürlük5120x2880
DVI ÇıkışıVar x 1 (DVI-D)
HDMI ÇıkışıVar x 1 (HDMI 2.0b)
Display PortVar x 1 (DisplayPort 1.4)
HDCP DesteğiVar
Maks. Görüntü Çıkış Desteği3
NVlink/ Crossfire DesteğiHayır
Tavsiye Edilen PSU350W
Aksesuarlar1 x Hızlı Kurulum Rehberi
YazılımASUS GPU Tweak II & Driver
Boyutlar19.2 x 11.5 x 3.9 cm (7.6 x 4.5 x 1.5 inç)
Slot2 slot

 

Kategori AMD
Bellek Kapasitesi 4GB
Bellek Tipi DDR5
Bellek Arayüzü 128 Bit

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.