AMD RYZEN 5 2600 3.40/3.90GHz 16MB AM4 İŞLEMCİ 65W

Harici Ekran Kartı Alınması Gerekmektedir.

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

 

2. Nesil Ryzen Akıllı İşlemcilerle Hayallerin Ötesinde Oyun

2. Nesil AMD Ryzen™ masaüstü işlemcileri keşfedin ve hiç olmadığı kadar yüksek performansı deneyimleyin. Oyuncular, yayıncılar, içerik oluşturucular: hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için modern, akıllı ve hızlı Ryzen™ işlemciyi kullanın.

 

 

İnanılmaz Oyun Performansı

2. Nesil AMD Ryzen™ masaüstü işlemciler bilgisayar oyunlarında çıtayı yükseltti. En yeni Precision Boost 2 teknolojisi daha yüksek frekanslara imkan verirken, güncellenmiş 12 nanometre tasarımı bellek hızını artırarak ve gecikme süresini azaltarak oyun deneyimini daha keyifli hale getiriyor.

 

 

Gelişmiş Teknoloji

2. Nesil AMD Ryzen™ masaüstü işlemciler en güncel, gelişmiş özellikleri desteklemek için sektör lideri 12 nanometre işlemci teknolojisine dayanır.

Ryzen’in gelişmiş SenseMI1 teknolojileri hiç olmadığı kadar yüksek performansa imkan verir. Precision Boost 2 teknolojisi ile birlikte, XFR 2 işlemcinin zekasını kullanarak üst seviye soğutma özelliğini algılar2 ve gerçek hayattaki işlerde daha fazla performans sunar.

AMD 400-Serisi anakartlar, tüm Ryzen masaüstü işlemciler için anında kullanıma hazırdır ve AMD Ryzen 2000X Serisi işlemciler ile gelişmiş performans için Precision Boost Overdrive3 gibi bilgisayar tutkunlarına özel tasarım güncellemeleri içerir.

AMD 300-Serisi anakartlar, basit bir aygıt yazılımı (BIOS) güncellemesi4 sonrasında 2. Nesil AMD Ryzen™ masaüstü işlemcilerle uyumludur.

2. Nesil AMD Ryzen masaüstü işlemcileri tercih edin ve öncesine göre hem daha esnek hem de daha güçlü bir bilgisayar deneyimi yaşayın.

 

 

 

Gerçek Zeka

2. Nesil AMD Ryzen™ masaüstü işlemcilerde bulunan gerçek sinir ağı, bilgi işlem ihtiyaçlarınızı analiz ederek, performans profilinin her milisaniyesini buna uyarlar. Sonuç olarak, tüm zorlu ihtiyaçlarınız için, size özgü iş yüklerinize adapte olabilen bir akıllı işlemci sahibi olursunuz.

Oyun Oyna. Yayınla. Tasarla. Oluştur. Akıllı 2. Nesil AMD Ryzen™ masaüstü işlemci ile hayal gücünüzü gerçeğe dönüştürün.

 

 

AMD Soket AM4 Uyumu

AMD Ryzen™ 2000 Serisi masaüstü işlemciler AMD 400 Serisi yonga setli Soket AM4 anakartlarla uyumludur. Anakartın kutusunda “AMD Ryzen™ Desktop 2000 Ready” rozetinin olmasına dikkat edin. AMD 300 Serisi yonga setli anakartlar için güncel aygıt yazılımının (BIOS) yüklenmesi gerekebilir4. Daha fazla bilgi için lütfen AMD Soket AM4 anakart üreticisi ile iletişime geçin.

 

 

1-AMD SenseMI teknolojisi tüm Ryzen işlemcilerde bulunur. Ancak belirli özellikler ve bunların kullanımı ürüne ve platforma göre değişiklik gösterebilir.
Daha fazla bilgi için, bkz. http://www.amd.com/en/technologies/sense-mi

2-AMD üst düzey işlemci soğutmasını, sistemin iş yükü altındayken işlemci sıcaklığının 60 Santigrat derecenin altında olmasını sağlayan ortam sıcaklığı ve termal çözümün bir kombinasyonu olarak tanımlar. GD-118

3-Precision Boost Overdrive için 2. Nesil Ryzen 2000X serisi işlemci ile birlikte AMD 400-serisi yonga setli anakart gerekir. Precision Boost Overdrive işlemcinin teknik özellikleri dışında ve fabrika ayarlarının üzerinde çalışmasına imkan verdiği için bu özelliğin kullanılması AMD ürün garantisini geçersiz kılar. Ayrıca, sistem üreticisi veya perakendeci tarafından sunulan garantiler de geçersiz kalabilir. GD-128

4-AMD Soket AM4 uyumluluğu hakkında daha fazla bilgi için, bkz.: https://www.amd.com/en/products/chipsets-am4

©2018 Advanced Micro Devices, Inc. Tüm hakları saklıdır. AMD, AMD Arrow logosu, Ryzen, Radeon ve bunların kombinasyonları Advanced Micro Devices, Inc. şirketinin ticari markalarıdır.

Marka AMD
Universal SKU BILCAD2600BBCB01
Barkod 730143309165
İşlemci Soket Tipi AM4
İşlemci Serisi Ryzen 5
İşlemci Frekans Hızı 3.4 GHz
İşlemci Max Frekans Hızı 3.9 GHz
İşlemci Çekirdek Sayısı 6
İşlemci Önbellek 12
İşlemci Fanı Var
Işıklandırma Yok


 

Soket Yapısı AM4
İşlemci Tipi AMD Ryzen 5

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.