ADATA PREMIER ONE 64GB MICRO SD CLASS10 275/155MB/s HAFIZA KARTI AUSDX64GUII3CL10-CA1

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

ADATA PREMIER ONE 64GB MICRO SD CLASS10 275/155MB/s HAFIZA KARTI

AUSDX64GUII3CL10-CA1

 

Premier ONE microSDXC UHS-II bellek kartları, en son UHS-II standartlarını karşılayarak, UHS-I ile kıyaslandığında neredeyse 3 kat daha hızlı olan saniyede 275 MB değerine kadar varan son derece yüksek okuma hızları sağlar. Dahası, Premier ONE microSDXC UHS-II bellek kartları, akıllı telefonlarla, tabletlerle, hareket kameralarıyla ve uzaktan kumandalı uçaklarla (drone) Ultra HD 8K, 4K ve 3D/VR videoların kesintisiz kaydını destekleyen en yüksek düzey V90 video hızına da sahiptir. 64 ilâ 256 GB kapasitelerde sunulan ve çok noktalı güçlü korumayla desteklenen Premier ONE microSDXC UHS-II Sınıf 10 (U3) bellek kartları, mobil aygıt ve açık hava etkinliği tutkunlarının harika anları kolayca kaydetmesine ve paylaşmasına olanak tanır.

UHS-II performans güçlendirme!

Premier ONE microSDXC UHS-II bellek kartları, yeni UHS-II standardını destekler ve UHS-I ile geriye dönük uyumludur. Daha hızlı dosya işleme, daha kısa karşıya yükleme süreleri ve daha iyi aktarım verimliliği için iyileştirilmiş okuma/yazma performansına sahiptir!

V90 video hızı; Ultra HD 8K, 4K ve 3D kaydını destekler

Premier ONE microSDXC UHS-II bellek kartları, en yüksek video hızı sınıfı derecesi V90 sayesinde saniyede 90 MB boyutuna kadar kaydedebilir. Premier ONE microSDXC UHS-II Sınıf 10 (U3) bellek kartları, fotoğrafçılık uzmanlarının yanı sıra hareket kameraları veya uzaktan kumandalı uçaklar (drone) kullanan açık hava etkinliği tutkunları için uygun olan Ultra HD 4K, 8K, 3D/VR ve 360 derece yüksek çözünürlüklü video kaydının taleplerini karşılar.

Birden fazla aygıt boyunca üstün uyumluluk

Yüksek uyumluluğa sahip Premier ONE microSDXC UHS-II bellek kartları, birlikte sağlanan SD kart adaptörü sayesinde akıllı telefonları, tabletleri, dijital kameraları ve video kameraları destekler. Premier ONE microSDXC UHS-II bellek kartları 256 GB boyutuna kadar depolama genişletme sunduğundan, en zorlu içerik bile depolama alanının hızla biteceği korkusu yaşanmadan kaydedilebilir.

Aygıtlarınız için ek genişletme

Dijital kameralar, video kameralar, akıllı telefonlar ve tabletler boyunca yüksek uyumluluğa sahip Premier ONE microSDXC UHS-II bellek kartları 256 GB boyutuna kadar depolama genişletme sunduğundan, en zorlu içerik bile depolama alanının hızla biteceği korkusu yaşanmadan kaydedilebilir.

Yüksek depolama kapasitesi

64 ile 256 GB arasında geniş bir kapasite yelpazesi sağlayan Premier ONE microSDXC UHS-II bellek kartları, kullanıcıların, binlerce fotoğraf ve saatlerce tam HD video depolamalarına olanak tanır. İster seri çekim fotoğrafçılığında çalışıyor isterseniz kesintisiz video çekiyor olun, Premier ONE bellek kartları, geniş depolama alanı sayesinde elinizdeki işe yoğunlaşmanıza olanak tanır.

Yüksek dayanıklılık için tam koruma

Premier ONE microSDXC UHS-II bellek kartları otomatik hata düzeltme kodu (ECC) işleviyle donatılmıştır. Sağlam dayanıklılık için, su geçirmezliğe, darbeye dayanıklılığa, X ışınına dayanıklılığa ve statik elektrik önlemeye yönelik titiz testleri geçmişlerdir.

CC

 

Kapasite  64 GB / 128 GB / 256 GB
Standart SD 4.0
Boyutlar (LxWxH) 15 x 11 x 1mm
Ağırlık 0.25 g
Çalışma gerilimi 2.7V-3.6V
R / W performansı saniyede 275 MB / 155 MB'a kadar 
* ADATA dahili testine dayanan okuma / yazma hızı, gerçek performans değişebilir. Yalnızca UHS-II cihazıyla eşleştirildiğinde elde edilen en yüksek aktarım hızları.
Hız sınıfı UHS-II U3 ​​Sınıf 10
uygunluk Akıllı telefonlar / tabletler / çizgi kaydediciler / hareket kameraları / uçağı / Nintendo Switch
Çalışma sıcaklığı  -25 ° C ila 85 ° C
Sertifikalar  FCC, CE, VCCI, CTICK, EAC
Garanti  24Ay
Kart Tipi Micro SD
Kapasite 64GB

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.