ADATA PREMIER 32GB MICRO SD CLASS10 100/25MB/s HAFIZA KARTI AUSDH32GUICL10A1-RA1

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

ADATA PREMIER 32GB MICRO SD CLASS10 100/25MB/s HAFIZA KARTI

AUSDH32GUICL10A1-RA1

 

Premier microSDXC/SDHC UHS-I Sınıf 10 bellek kartları, hızlı dosya aktarımı için saniyede 100 MB'a kadar okuma hızıı sağlar. Sınıf 10 performans derecesine sahip Premier microSDXC/SDHC UHS-I bellek kartları, akıllı telefonlar ve tabletlerde Full HD videonun kesintisiz ve yüksek kalitede kaydedilmesini sağlar. Ayrıca APP'lerin daha hızlı ve sorunsuz çalışması için A1 standardını karşılar. V10 (Video Hız Sınıfı) nitelikli olmak kaydıyla, saniyede 10MB'a kadar video kaydedebilirler. 16GB'tan 256GB'a kadar olan ve çok noktalı çok noktalı korumayla desteklenen Premier microSDXC/SDHC UHS-I bellek kartları, mobil cihaz meraklılarının kolayca harika anılarınızı kaydetmelerine ve paylaşmasına olanak tanır!

100 MB/sn. değerine kadar hızlı veri aktarımı

UHS-I Sınıf 10 belgeli Premier microSDXC/SDHC bellek kartlarında saniyede 100 MB değerine ulaşan en fazla sıralı okuma hızı, kullanıcıların, sinir bozucu gecikmeler olmadan akıllı telefonlar/tabletler ve bilgisayarlar arasında hızla veri aktarmalarına olanak tanır.

Sınıf 10 ve V10 - Tam HD video kaydını destekler

Sınıf 10 veri hızı gereksinimlerini karşılayan Premier microSDXC/SDHC UHS-I Sınıf 10 bellek kartları, Tam HD 1080p video kaydını destekleyerek, kullanıcıların her sahneyi etkileyici, doğal ayrıntılarla yakalamasına olanak tanır. Saniyede 10 MB boyutuna kadar video kaydedebilmeleri anlamına gelen V10 (Video Hızı Sınıfı) teknik özelliklerini de karşılarlar.

A1 belgeli - daha hızlı uygulama performansı için

Bir Android akıllı telefon/tablet kullanıcısıysanız, A1 belgeli Premier microSDXC/SDHC UHS-I bellek kartları, uygulamaları daha hızlı yüklemeye ve çalıştırmaya yardımcı olabilir. Kullanıcılar, Android 6.0/7.0 işletim sistemlerinde microSD kartları yalnızca fotoğraf ve video gibi durağan içerikler için değil, aynı zamanda uygulamalar için de uyarlanabilir depolama olarak tercih edebilir. Bu, daha heyecan verici mobil kullanım için akıllı telefon dâhilî depolama alanını genişletmeye yardımcı olur. 

* A1 standardı gereksinimleri : 
1. Saniyede en az 10 MB sıralı aktarım hızı 
2. En az 1500 IOPS rastgele okuma hızı 
3. En az 500 IOPS rastgele yazma hızı 

Birden fazla aygıt boyunca yüksek uyumluluk

Yüksek uyumluluğa sahip Premier microSDXC/SDHC UHS-I Sınıf 10 bellek kartları, birlikte sağlanan SD kart adaptörü sayesinde akıllı telefonları, tabletleri, dijital kameraları ve video kameraları destekler. Premier microSDXC/SDHC UHS-I Sınıf 10 bellek kartları 256 GB boyutuna kadar depolama genişletme sunduğundan, en zorlu içerik bile depolama alanının hızla biteceği korkusu yaşanmadan kaydedilebilir.

256 GB kapasiteye kadar geniş depolama

16 ile 256 GB arasında geniş bir kapasite yelpazesi sağlayan Premier microSDXC/SDHC UHS-I Sınıf 10 bellek kartları, karmaşık kuruluma gerek kalmadan, nerede olursanız olun doğrudan akıllı telefonunuzda veya tabletinizde binlerce fotoğraf ve saatlerce Tam HD video depolamanıza olanak tanır. Bol depolama alanı sayesinde elinizdeki işe yoğunlaşın; alan veya hangi dosyanın nerede olduğu konusunda endişe etmeyin!

Yüksek dayanıklılık için tam koruma

Premier microSDXC/SDHC UHS-I Sınıf 10 bellek kartları otomatik hata düzeltme kodu (ECC) işleviyle donatılmıştır. Sağlam dayanıklılık için, su geçirmezliğe, darbeye dayanıklılığa, X ışınına dayanıklılığa ve statik elektrik önlemeye yönelik titiz testleri geçmişlerdir.

CC 

 

Kapasite 16GB / 32GB / 64GB / 128GB / 256GB
Standart SD 5.1
Boyutlar (LxWxH) 15 x 11 x 1mm
Ağırlık 0.25 g
Çalışma gerilimi 2.7V-3.6V
R / W performansı Saniyede 100 MB / 25 MB'a kadar 
* ADATA dahili testine dayanan okuma / yazma hızı, gerçek performans değişebilir
Hız sınıfı UHS Hızı: Class 1 
Hız Sınıfı: Class 10 
Video Hız Sınıfı: V10
uygunluk Akıllı Telefonlar / Tabletler / Kayıt Cihazları
Çalışma sıcaklığı -25 ° C - 85 ° C
Sertifikalar FCC, CE, VCCI, CTICK, EAC
Garanti  24ay

 

Kart Tipi Micro SD
Kapasite 32GB

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.