ACER I5-10210U 8GB 256GB SSD 15.6" FHD IPS FREEDOS NOTEBOOK

Fiyat Bilgisi için Bayi Girişi Yapınız.
  • Stokta Yok

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.

ACER I5-10210U 8GB 256GB SSD 15.6" FHD IPS FREEDOS NOTEBOOK
 

TravelMate P2

TravelMate P2 ile ofis dışında çalışmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Artırılmış işlem gücü, taşınabilirlik ve dayanıklılık ile işe yönelik bir dizi kullanışlı özellik ve gelişmiş bağlantı seçeneklerini bir arada kullanarak verimliliğinizi artırın. Hareket halindeki profesyoneller için daha iyi bir seçim olamaz.

 

Zarif ve Şık

Yalnızca 1,6 kg1 ağırlığında ve 20 mm'den1 daha ince olan şık ve sağlam mat siyah kasasıyla TravelMate P2; stil, işlevsellik ve taşınabilirliği tek bir cihazda bir araya getirir. FHD IPS ekran1 artırılmış parlaklık, genişletilmiş kontrast ve mükemmel netlikte renklerle daha şık bir görünüm ve daha verimli bir iş günü sunar.

Güçlü Bağlantı

Takılıp duran video konferanslara elveda deyin. Gelişmiş Intel Wi-Fi 6 (802.11ax) teknolojisiyle artık standart Wi-Fi 5'e (802.11ac) göre 3 kata kadar daha yüksek hızlarla daha akıcı bir kablosuz deneyimin keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca Wi-Fi'ın kullanılamadığı durumlarda Nano SIM ve eSIM özellikli 4G LTE1 sayesinde bölgesel veri planı aramakla zaman kaybetmezsiniz.

Üstün Güvenlik

TPM 2.0 sayesinde kimlik doğrulama işlemleri güvenli hale gelir ve şirket verileri koruma altına alınır. Diğer yandan kameranın kullanılmadığı zamanlarda kamera kapağıyla web kamerasının merceği kapatılır ve gizliliğiniz korunur. Parmak izi okuyucusu1 ve Windows Hello1 gibi ek güvenlik özellikleri sayesinde yalnızca parmak ucunuzla dokunarak ya da kameraya hızlıca bakarak cihazınızın kilidini kolayca ve güvenle açabilirsiniz1.

İlham Veren Verimlilik

11. Nesil Intel® Core™ i7 işlemci1 ve NVIDIA® GeForce® MX3301 ekran kartıyla güçlü bilgi işlem ve grafik performansını bir araya getirin ve çoklu görev yürütme özelliklerinizi hızlandırın. 32 GB'ye kadar hızlı DDR4 belleğin1 ayrıcalığını yaşayın. 1 TB yüksek kapasiteli HDD ve yüksek yanıt hızına sahip 1 TB 4 kanallı PCIe SSD'li1 yapılandırılabilir çift sürücülü sisteme sahip bu bilgisayarla daha hızlı çalışın ve daha fazlasını başarın.

Uzun Ömürlü Tasarım

İş ve toplantı yaparken gücünüze güç katın. TravelMate P2, 13 saate varan2 pil ömrüyle gün boyunca kullanılabilir. Bu sayede bilgisayarı yeniden şarj etmek zorunda kalmadan kesintisiz şekilde çalışabilirsiniz. Ayrıca Askeri Standartlar3 kapsamında test edilmiş, darbelere dayanıklı kasa, günlük aşınma ve yıpranmanın üstesinden gelirken darbelere, düşmelere, yağmura ve daha pek çok etkiye de dayanıklıdır.

Hiçbir Şeyi Arkanızda Bırakmayın

TravelMate P2; VGA, HDMI, USB Type-C ve en yeni Thunderbolt™ 4 gibi bağlantı noktalarının tümüne sahiptir. İsteğe bağlı Acer USB Type-C Bağlantı İstasyonu kullanılarak mevcut bağlantı noktalarının sayısı da artırılabilir1, 4. Bağlantı istasyonu bağlıyken 4K ekranlar arasında bağlantı kurabilir, birden çok cihazı şarj edebilir ve tüm çalışma alanı çevre birimlerinizi uygun gördüğünüz şekilde bağlayabilirsiniz.

Güvenilir öğrenim arkadaşı

Performans ve verimlilik arasındaki mükemmel dengeyi sunan TravelMate serisi dizüstü bilgisayarlar, çoğu iş yükünün üstesinden gelecek kadar güçlü olan güvenilir öğrenim arkadaşlarıdır.

 - Large

İhtiyaç duyduğunuz performans

En yeni Intel© Core™ işlemciler ve 16 GB'ye varan DDR3L bellek ile donatılmış TravelMate P2 dizüstü bilgisayarlar, genel okul işlerinin üstesinden zahmetsizce gelebilir.

 - Large

Sezgisel kullanılabilirlik

Hassas dokunmatik yüzey yeni Windows 10 özelliklerini tamamen destekler. Öğrenciler, Face Login algılama teknolojisinden faydalanarak işletim sistemine ve web sitelere hızlı ve güvenli bir şekilde erişebilir ve parolalarla uğraşmak zorunda kalmazlar.

 - Large

Yönetimi kolay ve güvenli

TravelMate P2 dizüstü bilgisayarlar, bir dizi kullanışlı yönetim ve güvenlik araçlarıyla birlikte gelir; bu nedenle cihazların BT personeli olmadan kullanılır hale getirilmesi ve çalıştırılması kolaydır

 - Large

 

10/100 Ethernet Var
Bellek Hızı 2666 MHz
Bellek Yuvası 2
Bluetooth Özelliği Var
Cihaz Ağırlığı 2 kg ve Altı
Dokunmatik Ekran Yok
Ekran Boyutu 15,6 inç
Ekran Kartı Bellek Tipi DDR5
Ekran Kartı Hafızası -
Ekran Kartı İşlemcisi -
Ekran Kartı Tipi -
Ekran Kartı Paylaşımlı
Ekran Özelliği Full HD
Ekran Panel Tipi IPS
eMMC Kapasitesi Yok
Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Harddisk Kapasitesi Yok
HDMI Var
İşlemci Cache 8 MB Cache
İşlemci Nesli 10.Nesil
İşlemci Tipi Intel Core i5
İşlemci 10210U
İşletim Sistemi Linux
Kart Okuyucu Var
Klavye Aydınlatmalı, Q Klavye
Kullanım Amacı Oyun ve Eğlence
Maksimum İşlemci Hızı 4,9 GHz
Max Ekran Çözünürlüğü 1920 x 1080
Optik Sürücü Yok
Paket İçeriği Notebook
Parmak İzi Okuyucu Belirtilmemiş
Pil 4 Hücreli
Ram (Sistem Belleği) 8 GB
Ram Tipi DDR4
Renk Siyah, Siyah
SSD Kapasitesi 256 GB
Şarjlı Kullanım Süresi 6 Saat ve Üstü
Temel İşlemci Hızı 1,80 GHz
Ürün Modeli Oyun Bilgisayarları
Webcam Var

 

İşlemci Tipi Intel Core i5
Bellek Kapasitesi 8GB
SSD Kapasitesi 256GB SSD
Ekran Kartı Tümleşik
Ekran Kartı Üreticisi Intel
Ekran Boyutu 15.6 inç
Ekran Çözünürlüğü 1920x1080
Gaming Ürün Hayır
Dokunmatik Yok
Ethernet Kartı Var
Optik Yok
İşletim Sistemi FreeDOS
Garanti 2 Yıl

Ürün Değerlendirme Puanı:

  • 0
0 kullanıcı değerlendirmesi

Kullanıcılardan %0 oranında olumlu değerlendirme aldı

Değerlendirme için bayi girişi yapmanız gereklidir.
  • Fiyat/Performans

    %0

  • Ürün Kaliyesi

    %0

  • Yetkili Servis

    %0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0

  • 0 Yıldız

    0


Bu ürün için henüz bir yorum yapılmamıştır.